DTRONIC - AC01

€189,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Het meest krachtige apparaat uit de DTRONIC serie. De maar liefst 750M sterke wifi router is ook gelijk een repeater. Woont u in een groot huis of heeft u behoefte om overal een sterke en stevige online verbinding te hebben dan heeft u deze nodig. Naast twee RJ-45 poorten bezit dit apparaat ook over een aan/uit schakelaar op de bovenkant. Zo kunt u zelf bepalen wanneer er internet in huis is, handige tool voor als de kinderen moeten gaan slapen.

Dit apparaat koppelt u door middel van een meegeleverde kabel aan uw modem. Na een korte installatie heeft u de mogelijkheid om deze overal in huis op te hangen. Zo pakt dit apparaat het huidige WiFi signaal op en zend deze verder door. Door zijn strakke design zal hij niet opvallen in het stopcontact. Daarbij is het uiteraard ook mogelijk om deze uit het zicht te plaatsen bijvoorbeeld achter het bankstel of onder het bed. Het signaal zal hierdoor niet minder worden.

Geschikt voor:

· Belgische en Nederlandse stopcontacten

· Draadloos internet voor laptop, mobiel en tablet

Heeft u ook de slimme stekkers van DTRONIC? Deze zijn te koppelen aan de wifi versterker en is het mogelijk om alle apparaten met elkaar te laten communiceren. Met deze slimme stekkers/stopcontacten kunt u alle apparaten in huis met uw tablet of smartphone bedienen. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om meerdere van deze apparaten te gebruiken door het huis heen. Uiteraard kunt u de DTRONIC deurbellen ook koppelen aan deze wifi versterker.

Als u een wifi repeater heeft gekocht dan kan het soms makkelijk zijn om een stappenplan te hebben als u deze gaat installeren. Heeft u liever een overzicht van de te ondernemen stappen?

Volg de onderstaande stappen voor installatie:

1.Haal de wifi repeater en de onderdelen uit de verpakking.

2.Klik het stopcontact onderdeel achterop de repeater.

3.Stop de wifi repeater in een stopcontact in de buurt van de computer.

4.Met een bijgeleverde kabel verbindt u de wifi repeater met uw pc of laptop.

5.In de internet browser vult u in: 192.168.10.1

6.U komt nu bij de instellingen van de router.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen