DTRONIC - MP6200

€84,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (20)

Gebruikt u vaak een barcodescanner maar wilt u toch de handen vrij hebben? Deze MP6200 laat deze wens in vervulling gaan. De barcodescanner heeft dezelfde eigenschappen als een handheld barcodescanner maar werkt op stand-alone basis. De bovenkant is beweegbaar waardoor hij verschillende hoeken in beeld heeft. Bekijk in het onderstaande overzicht of deze barcodescanner aansluit bij uw situatie. DTRONIC is een speler in de markt met een groot aanbod barcodescanners. Voor de meeste doeleinden hebben wij een geschikte barcodescanner.

De specificaties van deze barcodescanner zijn als volgt:

 • Plug&Play voor de meeste basis oplossingen
 • Hoge frequentie van gebruik
 • Dagelijkse mail voor aanvraag factuur, binnen 5 werkdagen na aanvraag opgemaakt.
 • Geschikt voor Linux, Android, Windows en Mac
 • Kan vanaf een scherm scannen (telefoon etc.)
 • Lange aansluitkabel van 100cm
 • Scant QR codes en gewone streepjescodes

  · Uitgebreide Nederlandse handleiding online

  · Klantenservice via WhatsApp bereikbaar

  · Geschikt Nederland en Belgie

  · Mogelijk om een zakelijke BTW-factuur aan te vragen

  · Gebruik meerdere barcodescanners op één computer

Deze barcodescanner is niet geschikt voor:

 • Buitengebruik in natte omstandigheden
 • Vaak optillen en neerzetten

De barcodescanners van DTRONIC worden gebruikt voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld alle vormen van voorraadbeheer zoals een webshop, winkel, bibliotheek, opslag of een warehouse. Daarnaast zijn de barcodescanners een ideale oplossing voor het beheren van ledenlijsten. Voorbeelden hiervan zijn evenementen, sportscholen en activiteiten waarbij de aan/afwezigheid van bezoekers geregistreerd moet worden.

Alle DTRONIC barcodescanners werken met een Plug&Play principe op de meeste apparaten. De computer waar u deze op aansluit zal de barcodescanner zien als een toetsenbord en vertaald de barcodes naar een cijferreeks of tekst in het programma waar u gebruik van maakt.

Wilt u snel klanten kunnen helpen en handsfree scannen? Dankzij het bekroonde ontwerp van de DTRONIC - MP6200 kunnen ook grote artikelen probleemloos handsfree worden gescand. Voor grotere aantallen barcodescanners kunt u winkelen in onze eigen online winkel. De barcodescanner kan tot 30 graden kantelen waardoor u gemakkelijk vanaf een toonbank of kassa producten kunt scannen

0 sterren op basis van 0 beoordelingen