Barcodescanner Kopen

Dtronic heeft een breed assortiment barcodescanners en handscanners. In onze online winkel vind je zowel draadloze scanners als barcodelezers met een kabel. Zo is er altijd het juiste model voor jou. Hoe werkt een barcodescanner? Barcodes zijn onmisbaar geworden, zowel in de winkel als in het magazijn. Barcodescanners lezen de barcode en sturen de goederencode naar het systeem. Het kan een kassa, computer of ander systeem zijn.

 

Welke barcodelezer heb ik nodig?

De meeste (handheld) scanners gebruiken een laser- of CCD-techniek om barcodes te lezen. CCD-scanners hebben een rij van vele kleine LED's om een ​​streepjescode te scannen. Het bereik van deze techniek is maximaal 7,5 cm. Deze handscanners worden vaak gebruikt in winkels waar dit ruim voldoende is. Laserscanners hebben een groter bereik en worden vooral gebruikt in industriële toepassingen, bijvoorbeeld in een magazijn, distributiecentrum of fabriek.

https://cdn.webshopapp.com/shops/259569/files/371508301/barcdescanner-kopen.png

Barcodescanner kopen?

Dtronic geeft advies Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste barcodescanner of heeft u vragen over een specifiek product? Onze specialisten adviseren u graag bij het online kopen van een barcodescanner. Neem contact met ons op via de contactpagina.