Barcodescanner uitkiezen

De barcodescanner of de streepjescodescanner heeft een aantal interessante voordelen. Hieronder staan ​​enkele belangrijke voordelen:

  • Het is geschikt voor vele omgevingen zoals magazijnen, feesten en winkels
  • Met de barcodescanner minimaliseer je fouten
  • Met een barcodescanner maximaliseert u de efficiëntie en productiviteit
  • Veilige identificatie
  • Makkelijk te gebruiken

 

Tips voor het kopen van een barcodescanner

Er zijn een paar dingen waar u rekening mee moet houden bij de aanschaf van een EAN-scanner. De belangrijkste zijn hieronder opgesomd: het verschil tussen 1D- en 2D-scanners en de afweging tussen bedrade en draadloze scanners.

 

Wat is het verschil tussen 1D en 2D barcodescanners?

De 1D-barcode is de bekendste barcode die op bijna alle producten te zien is. Om de code te scannen, moet de 1D-scanner naar de volledige streepjescode wijzen. De code kan ook worden gescand met een 2D-scanner, maar niet andersom. Een 2D-barcode bestaat uit vrij grote vierkante pixels, het is niet nodig om de scanner op de hele barcode te richten. Naast barcodes kan de 2D-scanner ook QR-codes, Azteekse codes en datamatrixcodes scannen.

 

Bedrade of draadloze barcode scanners

En dan nu eindelijk het verschil tussen bedrade en draadloze barcode scanners. De bedrade scanner is goedkoop, gebruiksvriendelijk, perfect voor winkels of supermarkten en u hoeft uw batterijen niet op te laden. Het nadeel van deze barcodescanner is dat je beperkt wordt door het bereik van de kabel. Draadloze scanners zijn relatief duurder en het is noodzakelijk om de batterij op te laden. De barcodescanner heeft daarentegen een groter bereik en is perfect voor het controleren van prijs of voorraad.

 

https://cdn.webshopapp.com/shops/259569/files/371508301/barcdescanner-kopen.png