DTRONIC - 930

€49,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (11)
Levertijd: 1-2 werkdagen

Deze goedkope budget barcodescanner uit de DTRONIC serie beschikt over alle mogelijke opties die een basis barcodescanner nodig heeft. Zo zit er een USB kabel aan en de barcodescanner werkt direct na het inpluggen. Voor uw warehouse, winkel of evenement is deze barcodescanner een goedkope oplossing. Bekijk in het onderstaande overzicht of deze barcodescanner aansluit bij uw situatie en eisen. DTRONIC is een speler in de markt met een groot aanbod barcodescanners. Voor de meeste doeleinden hebben wij een geschikte barcodescanner.

De specificaties van deze barcodescanner zijn als volgt:

 • Aansluiting met USB
 • Dagelijkse mail voor aanvraag factuur, binnen 5 werkdagen na aanvraag opgemaakt.
 • Plug&Play voor de meeste basis oplossingen
 • Gebruik meerdere barcodescanners op één computer

  · Uitgebreide Nederlandse handleiding online

  · Kan naast QR ook gewone streepjescodes scannen

  · Klantenservice via WhatsApp bereikbaar
 • Alleen in Nederland te gebruiken
 • Kan ook vanaf een beeldscherm scannen (telefoon, tablet etc)

  · Klantenservice via WhatsApp bereikbaar

  · Mogelijk om een zakelijke BTW-factuur aan te vragen

  · Uitgebreide handleiding online

  Deze barcodescanner is niet geschikt voor:
 • Azerty
 • Buitengebruik in natte omstandigheden

De barcodescanners van DTRONIC worden gebruikt voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld alle vormen van voorraadbeheer zoals een webshop, winkel, bibliotheek, opslag of een warehouse. Daarnaast zijn de barcodescanners een ideale oplossing voor het beheren van ledenlijsten. Voorbeelden hiervan zijn evenementen, sportscholen en activiteiten waarbij de aan/afwezigheid van bezoekers geregistreerd moet worden.

Alle DTRONIC barcodescanners werken met een Plug&Play principe op de meeste apparaten. De computer waar u deze op aansluit zal de barcodescanner zien als een toetsenbord en vertaald de barcodes naar een cijferreeks of tekst in het programma waar u gebruik van maakt.

Heeft u liever een standaard waar de barcodescanner in staat? Dan kunt u het model MT16 gebruiken. Dit model is geschikt om de barcodescanner na gebruik weer gemakkelijk terug te plaatsen. Voor grotere aantallen barcodescanners kunt u winkelen in onze eigen online winkel. De standaard NT110 is een stevige houder waarbij de barcodescanner kan blijven staan in een vaste opstelling. De twee houders hebben dus verschillende doeleinden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen