DTRONIC - BW03

€62,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (114)

Bekijk in het onderstaande overzicht of deze scanner aansluit bij uw situatie en eisen. DTRONIC is een speler in de markt met een groot aanbod barcodescanners. Voor de meeste doeleinden hebben wij een geschikte scanner.

De specificaties van deze scanner zijn als volgt:

· Draadloos tot 30 meter

· Bluetooth verbinding

· Aansluiting met USB door middel van de oplaadkabel

· Bij volle accu en normaal gebruik een accuduur van 12 uur.

· Gebruik meerdere scanners in dezelfde ruimte

Deze scanner is niet geschikt voor:

· QR codes

· Niet geschikt voor Azerty

· Buitengebruik in natte omstandigheden

· Scannen vanaf een scherm (telefoon etc.)

De scanners van DTRONIC worden gebruikt voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld alle vormen van voorraadbeheer zoals een webshop, winkel, bibliotheek, opslag of een warehouse. Daarnaast zijn de scanners een ideale oplossing voor het beheren van ledenlijsten. Voorbeelden hiervan zijn evenementen, sportscholen en activiteiten waarbij de aan/afwezigheid van bezoekers geregistreerd moet worden.

Alle DTRONIC scanners werken met een Plug&Play principe op de meeste apparaten. De computer waar u deze op aansluit zal de scanner zien als een toetsenbord en vertaald de barcodes naar een cijferreeks of tekst in het programma waar u gebruik van maakt.

Heeft u liever een standaard waar de scanner in staat? Dan kunt u het model MT16 gebruiken. Dit model is geschikt om de scanner na gebruik weer gemakkelijk terug te plaatsen. Voor grotere aantallen scanners kunt u winkelen in onze eigen online winkel. De standaard NT110 is een stevige houder waarbij de scanner kan blijven staan in een vaste opstelling. De twee houders hebben dus verschillende doeleinden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen