DTRONIC - MK30

€62,49
Beschikbaarheid: Op voorraad (45)

Barcodescanner ook voor gebruik in België? Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij de MK30 in het leven geroepen, uiteraard is deze ook in Nederland te gebruiken maar deze barcodescanner heeft de beschikking over een Azerty Klavier. Hierdoor kan de barcodescanner gemakkelijk barcodes overbrengen naar de computer. Verder heeft deze barcodescanner nog meer voordelen zoals scannen van een beeldscherm en de mogelijkheid om QR codes te scannen. Bekijk in het onderstaande overzicht of deze barcodescanner aansluit bij uw situatie. DTRONIC is een speler in de markt met een groot aanbod barcodescanners. Voor de meeste doeleinden hebben wij een geschikte barcodescanner.

De specificaties van deze barcodescanner zijn als volgt:

 • Aansluiting met USB via oplaadkabel
 • Dagelijkse mail voor aanvraag factuur, binnen 5 werkdagen na aanvraag opgemaakt.
 • Plug&Play voor de meeste basis oplossingen
 • Hoge frequentie van gebruik
 • Geschikt voor gebruik in Belgie en Nederland
 • Kan vanaf een scherm scannen (telefoon etc.)

  · Uitgebreide Nederlandse handleiding online

  · Klantenservice via WhatsApp bereikbaar

  · Mogelijk om een zakelijke BTW-factuur aan te vragen

  · Scant naast streepjescodes ook QR codes
 • Gebruik meerdere barcodescanners op één computer

Deze barcodescanner is niet geschikt voor

 • Buitengebruik in natte omstandigheden
 • Niet geschikt voor Apple producten

De barcodescanners van DTRONIC worden gebruikt voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld alle vormen van voorraadbeheer zoals een webshop, winkel, bibliotheek, opslag of een warehouse. Daarnaast zijn de barcodescanners een ideale oplossing voor het beheren van ledenlijsten. Voorbeelden hiervan zijn evenementen, sportscholen en activiteiten waarbij de aan/afwezigheid van bezoekers geregistreerd moet worden.

Alle DTRONIC barcodescanners werken met een Plug&Play principe op de meeste apparaten. De computer waar u deze op aansluit zal de barcodescanner zien als een toetsenbord en vertaald de barcodes naar een cijferreeks of tekst in het programma waar u gebruik van maakt.

Heeft u liever een standaard waar de barcodescanner in staat? Dan kunt u het model MT16 of AT16 gebruiken. Dit model is geschikt om de barcodescanner na gebruik weer gemakkelijk terug te plaatsen. Voor grotere aantallen barcodescanners kunt u winkelen in onze eigen online winkel. De standaard NT110 is een stevige houder waarbij de barcodescanner kan blijven staan in een vaste opstelling. De twee houders hebben dus verschillende doeleinden. Let op, kleur kan afwijken in verband met recente productoptimalisatie.

Er zijn twee modellen in omloop, met een oranje en met een zwarte rand. Beide modellen zijn hetzelfde qua inhoud.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen